Цени

 

ЗА ГРУПИ ДО 18 ЧОВЕКА(С ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЦЯЛАТА НАЛИЧНА БАЗА) се свържете с телефоните ни за информация

Направените по интернет и телефона резервации,гарантират на 100% запазена нощувка,само при предварително преведено КАПАРО(30% от стойността).

 

ЗА НОВА ГОДИНА КЪЩАТА Е ЗАЕТА

Стаи 1
НОЩУВКИ

Двойна 60.00 лв
Двойна стая с допълнително легло 70.00 лв.
Суит с тераса (2+1)Фамилен суит (2+2)


Апартамент (2+2+1)

80.00лв80.00лв.


130.00лв.


Вътрешен правилник на семеен хотел „Къщата с клюкарника”

Договор за пребиваване в хотела

Сключването на договор между хотелиера и потенциалния гост започва с постъпване на резервация (намерение) за пребиваване в хотела.

За да гарантира резервацията си, потенциалният гост трябва да предплати най-малко сума, равна на 30 % от стойността на нощувката.

Ако гостът не наеме предвидената съгласно резервацията стая или не извърши анулиране в тридневен срок преди датата на пристигане, той дължи неустойка на хотелиера в размер на предплатената сума (капаро).

Договорът за пребиваване се сключва минимум за една нощувка, която обхваща времето от 24 часа – пристигане в 12.00 ч. на обяд на първия ден и заминаване до 12.00 ч. на другия ден. Ако гостът остане по-дълго от предвидения срок и не продължи престоя си в хотела, му се начислява такса в размер на 50 % върху стойността на нощувката, която се таксува като почивка.

Хотелът е длъжен да предостави услуги, съответстващи на изискванията за категоризация и обявените предварително цени.

При констатирани груби нарушения на вътрешния ред в хотела, нарушаване на законите и правовия ред в страната, накърняване доброто име и престижа на хотела, собственикът има право да прекрати договора и престоя на гостите в хотела.

2. Права и задължения на гостите

Гостите нямат право да внасят и използват електронагревателни (отоплителни) уреди и съоръжения по време на престоя си в хотела.

Гостите на хотела по време на престоя си нямат право да внасят и използват хранителни продукти в стаите  освен с предварителен регламент.

Гостите на хотела трябва да пазят тишина през нощните и следобедните часове.

В сградата на хотела е забранено внасянето и складирането на леснозапалими, взривни и обемисти предмети (багажи, мотоциклети, велосипеди и др.)

Не е разрешено внасянето на домашни животни.

Не е разрешено разместването на мебели и имущество в стаите и помещенията на хотела (без съгласуване с управителя на хотела).

Забранява се изнасянето на всякакъв вид имущество (хавлии, кърпи, инвентар, посуда и др.) по време на престоя на гостите в хотела.

Гостите на хотела носят материална (финансова) отговорност за повреденото и изгубено имущество на хотела.

Гостите са длъжни при настаняване в хотела да предоставят документ за самоличност за адресна регистрация.

Забранено е воденето на външни лица на територията на хотела (в стаите, в градината, в залите и на паркинга) за пребиваване без разрешение от администрацията в хотела.

При напускане на хотела гостите са длъжни да затварят външните прозорци и врати на стаите (апартаментите).

При напускане на хотела гостите са длъжни лично да оставят ключовете на домакина.

3. Начини на резервиране

Резервация на място в хотела или по телефона.

Резервация по банков път – по банковата сметка на хотела.

4. Анулиране на резервация

Анулирането за индивидуални туристи – ако е направено 3 дни преди датата на пристигане, туристът не дължи неустойка. Ако този период не е спазен дължи неустойка в размер на капарото.

Анулирането за групи туристи – ако е направено 7 дни преди датата на пристигане, туристите не дължат неустойка. Ако този период не е спазен дължат неустойка в размер на капарото.

5. Резервиране, капариране и анулиране през празниците – Студентски празник, Коледа, Нова година:

Резервацията се счита за потвърдена след заплащане на капаро в размер на 50 % най-малко 1 месец преди пристигане на туристите.

Анулирането – ако е направено 1 месец преди датата на пристигане на туристите не се дължи неустойка. Ако този период не е спазен се дължи неустойка в размер на капарото.

УПРАВИТЕЛ